Hivamat Deep Oscillation-laite ja omat kokemukset laitteesta rasvaimun jälkeen

Sain elokuun lopussa käyttööni Hivamat Deep Oscillation – laitteen, jota olen nyt käyttänyt useamman kuukauden ajan. Olen saanut laitteella huikeita tuloksia ihon tasoittumiseen. Jos pohdit lipödeeman rasvaimua, niin tämäkin voisi olla yksi mahdollinen hankinta käytettäväksi ennen ja jälkeen rasvaimujen.

Leikkauksen jälkeen omissa jaloissa on ollut arpikudosta, joka on esiintynyt kovana alueena keskireidessä. Alue ei ole ollut millään tavoin kipeä vaan lähinnä esteettinen “ongelma”. Hivamat-laitteella sain aluetta pehmentymään ja sitä ei enää huomaa. Huomasin jo yhden käyttökerran jälkeen että kudos alkoi muuttumaan pehmeämmäksi ja neljännen kerran jälkeen se näytti ja tuntui normaalilta. Senttejä on lähtenyt 1-3cm riippuen alueesta.

Laitteen käyttö ei satu vaan tuntuu mukavalta. Se värähtelee iholla hiljaa. Mitään negatiivisia tuntemuksia ei ole ollut laitteesta. Tuntui että laite laittoi aineenvaihdunnan liikkeelle ja vettä sai juoda enemmän. Tehokas laite, josta on todella ollut itselleni apua. Mielestäni laite pitäisi olla käytössä muuallakin kuten sairaaloiden poliklinikoilla ympäri Suomen, kuntoutuskeskuksissa ja fysioterapeuteilla.

Hivamat-laitteen käyttö ja vaikutukset

Hivamat Deep Oscillation – laitteen vaikutus perustuu syvävärähtelyyn joka aktivoi ja rauhoittaa kudoksia. Se stimuloi soluvälinesteiden kuljetusta ja poistumista, helpottaa imunesteiden ja kuona-aineiden pääsyä imusuonistoon ja tehostaa imusuoniston pumppausta. Aineenvaihdunta lisääntyy ja turvotus, punoitus ja kipu vähenevät. Hoidolla on nopea, näkyvä vaikutus myös hematoomiin. Syvävärähtelyä on mahdollista käyttää myös erinäisissä erittäin akuuteissa vaiheissa, esimerkiksi heti trauman synnyttyä, jossa paranemisprosessia ei ole mahdollista nopeuttaa perinteisillä hoitokeinoilla.

Laitteella lipödeemaa sairastava voi saada helpotusta kipuihin, turvotukseen ja saada mittoja pienemmäksi. Laitetta voi käyttää muihin ongelmiin kuten lihasten rentoutukseen ja palautumiseen, venähdyksiin, tulehduksiin, turvotuksiin jne.

Suosittelen kokeilemaan laitetta ennen kuin ostat sen itselle niin saat tuntumaa laitteelle. Voit varata käynnin hoitoon jossa laite on käytössä. Listan hoitoloista näet täältä: https://www.saga.fi/spatech/tuotteet-hoidot/hivamat-deep-oscillation-hoitolat/

Rajoitteita laitteen käytölle:

  • akuutti infektio
  • akuutti tulehdus, jossa on patogeenisiä välittäjiä
  • tuberkuloosi
  • akuutti verenkiertosairaus
  • Erysipelia
  • sydämentahdistin tai muut elektroniset implantit
  • sydänvika ja – taudit, rytmihäiriöt, sydämen vajaatoiminta
  • raskaus
  • yliherkkyys elektrostaattisille kentille
  • tulehtunut iho

Laitteen minulle lainasi Jens Grübl Saga Spatech / Saga Trade Finlandilta (linkki yhteystietoihin).

// Kaikki tuotearvosteluni ovat puhtaasti omia mielipiteitäni. Postaus ei ole sponsoroitu. En suosittele tuotetta tai palvelua, johon en itse henkilökohtaisesti uskoisi, sekä jota en itse ostaisi //