Lipödeematarinani Kauneus ja Terveys-lehdessä

Ehdotin Kauneus ja Terveys-lehteen, että he jakaisivat selviytymistarinani lehdessä. Toivoin että siten tieto lisääntyisi ja lipödeemaa sairastava löytäisi itsensä kuvauksesta. Suomessa ei ole tällä hetkellä tutkimustiedon mukaista hoitoa (lipödeeman hoitavaa rasvaimua) saatavilla, mutta oireisiin voi olla mahdollista vaikuttaa. Toivon myös että täältä blogista saisi jotain apuja, mikäli ei halua ryhtyä leikkauksiin.

Itse olisin toivonut 4 vuotta löytäneeni vastaavan artikkelin, koska olisin päässyt hoitoon aiemmin. Tietoa tarvitaan lisää ja laajemmin mediaan.

Lehti on nyt tällä hetkellä kaupoissa. Numero on 7/2019. Koko artikkelia en tietenkään saa julkaista, mutta tässä esimakua artikkelista. Suosittelen myös ostamaan lehden koska lehti on mukana levittämässä tietoisuutta jakamalla tarinaani.

Oli erittäin miellyttävää jakaa Milkalle tarinani ja hän on onnistunut todella hienosti kirjoittamaan tekstin. Kannustan myös muita auttamaan ihmisiä ja jakamaan selviytymistarinoitaan, koska lukija voi saada siitä suuresti voimaa.

Fionakin haluaa että kaikki ostaisi lehden! 🙂

Ensi viikolla kerron miten olen toipunut leikkauksista ja luvassa myös enemmän tietoa Med Plast klinikasta. On toivottu enemmän tietoa ruokavalioista ja liikunnasta, joten se on myös toteutumassa pian. Pyrin postaamaan nyt kerran viikossa. Kiitos kaikille jotka seuraatte tarinaani ja blogiani.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *